ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας – ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ προχώρησε σε μια ισχυρή και δυναμική παρέμβαση για την ενίσχυση της κτηνοτροφίας της περιοχής μας. Δημιούργησε μια νέα υπηρεσία ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΕΚΤΡΟΦΗΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ, όπως και κατάστημα διάθεσης κτηνιατρικών φαρμάκων, στελεχωμένα με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, για την κάλυψη των αναγκών των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων του Νομού μας σε 3 διαφορετικούς χώρους.

1. Γραφείο Κτηνιάτρου στην Ηγουμενίτσα

2. Χώρος διάθεσης Κτηνιατρικών Φαρμάκων στην Παραμυθιά

3. Γραφείο Παραγωγικών Ζώων στους Φιλιάτες

Ο Α.Σ. Θεσπρωτίας έχοντας γνώση των προβλημάτων και της μεγάλης ανάγκης των κτηνοτρόφων της περιοχής μας για μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα, δημιούργησε τις παραπάνω υπηρεσίες προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου μέσα από σωστές και σύγχρονες τεχνικές πρόληψης, διάγνωσης τόσο για την θεραπεία των ασθενειών όσο και για θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η νέα Κτηνιατρική Υπηρεσία μπορεί να παρέμβει σε κάθε θέμα υγείας των παραγωγικών ζώων, (ασθένειες, αναπαραγωγή, σιτηρέσια, σταβλικές εγκαταστάσεις, εμβολιασμούς κ.α.) και είναι σε θέση να εκτελέσει κάθε σχετική ανάλυση.

Όλα τα φάρμακα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

 

Υπεύθυνος

Παναγιώτης Ν. Πανάγος Κτηνίατρος

Κιν. 6936575918

Email. ppanagos@enagr.gr

 

Γραφείο Κτηνιάτρου

Οδ. Γραικού, έναντι Αγ. Παντελεήμων, Ηγουμενίτσα

Τηλ. 2665022124

 

Διάθεση Κτηνιατρικών Φαρμάκων

49 Προκρίτων, Παραμυθιά

Τηλ. 2666022209

 

Γραφείο Παραγωγικών Ζώων

Αγ. Κοσμά 5, Φιλιάτες

Τηλ. 2664023144

Μετάβαση στο περιεχόμενο