ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δράση 3.2. «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

 Η ΠΕ Θεσπρωτίας ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων – δηλώσεων για τους μελισσοκόμους στα πλαίσια της δράσης 3.2. «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας».

Πιο αναλυτικά:

  1. i) Όλοι οι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης κυψελών διαχείμασης στην Υπηρεσία ΔΑΟΚ μέχρι τις 31/12/2016, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
  2. ii) Οι δικαιούχοι Ενίσχυσης της Δράσης 3.2 «Οικονομικήστήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»πρέπει να πληρούν τα εξής βασικά κριτήρια:

α)   Να έχουν βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ως επαγγελματίες αγρότες.

β)   Να είναι κάτοχοι μελισσοκομικής εκμετάλλευσης τουλάχιστον εκατόν δέκα (110) παραγωγικών μελισσοσμηνών και η ελάχιστη ακαθάριστη αξία της παραγωγής τους να είναι 8.000 Ευρώ.

γ)    Να είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου σε ισχύ και θεωρημένο τουλάχιστον πριν ένα (1) έτος από την ημερομηνία της αίτησης.

δ)   Να υποβάλλουν την αίτηση δήλωσης κυψελών διαχείμασης στην Υπηρεσία μας έως την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

ε)   Να υποβάλλουν την αίτηση δήλωσης για συμμετοχή στη δράση 3.2. «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» στην Υπηρεσία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την προμήθεια των σχετικών αιτήσεων – δηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Πληροφορίες: Δ. Βένος, τηλ.: 2665360159

 

Πατήστε παρακάτω για να κατεβάσετε τα σχετικά έντυπα

Αίτηση Οικονομική Στήριξη

Αίτηση καταγραφής κυψελών

Μετάβαση στο περιεχόμενο